Αθήνα - 2130440334 , Μέγαρα - 2296080269 | th.kardatou@gmail.com

Παροχές πελατών

παροχές & περιεχόμενο αποκλειστικά για εσάς

Ο προσωπικός σας λογαριασμός

Από το πρώτο σας κιόλας ραντεβού, σας παρέχουμε τον προσωπικό σας λογαριασμό στην ιστοσελίδα, με περιεχόμενο αποκλειστικά για εσάς. Έτσι μπορείτε να έχετε πρόσβαση από τον υπολογιστή ή το κινητό σας σε εξατομικευμένο περιεχόμενο & υπηρεσίες ειδικά για εσάς.

Μέσα από τη σελίδα του λογαριασμού σας, μπορείτε να “κατεβάσετε” τις δίαιτές σας ή άλλα αρχεία και να τα έχετε πάντα διαθέσιμα στον υπολογιστή ή το κινητό σας, να δείτε σε διάγραμμα την εξέλιξή σας κατά τη διάρκεια του διαιτολογικού προγράμματος αλλά και να έχετε ένα ακριβές ιστορικό.

Άρθρα και συμβουλές

Κάθε μας πελάτης αντιμετωπίζεται με την ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα που η πάθησή του ή οι στόχοι του απαιτούν.

Έτσι, με τη δημιουργία του λογαριασμού σας, έχετε πλέον πρόσβαση σε άρθρα μας με εξειδικευμένες (ανά πάθηση) συμβουλές, συνταγές, νέα μας για ομιλίες ή δράσεις και πολλά άλλα.

Επιπλέον υπηρεσίες

Η Εμβιοδιαγνωστική με τη χρήση της τελευταίας τεχνολογίας και την εφαρμογή των πιο πρόσφατων επιστημονικών δεδομένων σας βοηθάει, μέσω της υπηρεσίας GENOSOPHY discover yourself , να ανακαλύψετε περισσότερο τον εαυτό σας.

Το SenseWear είναι ένα άνετο και εύκολο στη χρήση μόνιτορ, το οποίο μπορεί με ακρίβεια να παρακολουθήσει τις προσλαμβανόμενες θερμίδες του οργανισμού, τη διάρκεια της συνολικής δραστηριότητας του σώματος, τον αριθμό των βημάτων που κάνετε κ.α.

Το γραφείο μας συνεργάζεται με καθηγήτρια φυσικής αγωγής που αναλαμβάνει personal training. Ενημερωθείτε σχετικά με διαθέσιμα πακέτα που σας παρέχονται και συνδυάζουν διαιτολογική παρακολούθηση ανάλογα με τις ανάγκες σας.