Αθήνα - 2130440334 , Μέγαρα - 2296080269 | th.kardatou@gmail.com

Tεστ διατροφογενετικής

Παρόλο που μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή είναι ευεργετική σχεδόν για όλους τους ανθρώπους…. οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι μεταξύ τους.

Ο καθένας από εμάς έχει το δικό του μοναδικό γενετικό υλικό (DNA) και το δικό του μοναδικό τρόπο και συνθήκες ζωής. Έτσι, η κάθε -συνειδητή ή μη- καθημερινή επιλογή (διατροφή, κάπνισμα, άσκηση, άγχος, περιβάλλον, κλπ), φαίνεται ότι δεν είναι στον ίδιο βαθμό ευεργετική ή επιβαρυντική για τον καθένα από εμάς.

Όλα μας τα κύτταρα περιέχουν γενετικό υλικό, δηλαδή DNA.
Το DNA του κάθε κυττάρου μας αποτελείται από 3 δισεκατομμύρια σημεία (θέσεις) και το κάθε σημείο κουβαλάει σε όλη μας τη ζωή μια συγκεκριμένη πληροφορία.

Η Εμβιοδιαγνωστική με τη χρήση της τελευταίας τεχνολογίας και την εφαρμογή των πιο πρόσφατων επιστημονικών δεδομένων σας βοηθάει, μέσω της υπηρεσίας GENOSOPHY discover yourself , να ανακαλύψετε περισσότερο τον εαυτό σας.
Επέλεξε για εσάς, μέσα από τις 3 δισεκατομμύρια θέσεις που έχει ο άνθρωπος στο γενετικό του υλικό, αυτές που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα ότι:

1)επηρεάζουν και επηρεάζονται από τη διατροφική πρόσληψη

2)καθορίζουν τη διαθεσιμότητα των θρεπτικών συστατικών στον οργανισμό

3)σχετίζονται με τη συναισθηματική λήψη τροφής

4)συσχετίζονται με προδιάθεση για νοσήματα όπως Παχυσαρκία, Διαβήτης τύπου ΙΙ, Δισλιπιδαιμίες, Μεταβολικό σύνδρομο, Θρομβοφιλία και

5) επηρεάζουν τη βιολογική μας ηλικία

Σκοπός μας να σας παρέχουμε την πληροφορία του γενετικού σας υλικού* που σχετίζεται με τις διατροφικές σας επιλογές, και με τη βοήθεια ενός διαιτολόγου του δικτύου μας, να έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε την υγεία σας κάνοντας πιο στοχευμένες και εξατομικευμένες αλλαγές στις διατροφικές σας επιλογές.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε σε κάποιον από τους συνεργαζόμενους διαιτολόγους μας ή στην επιστημονική υπεύθυνη της Εμβιοδιαγνωστικής, Καλλιόπη Γκούσκου.
* Με ένα μικρό δείγμα λίγων κυττάρων από το εσωτερικό του στόματος