Αθήνα - 2130440334 , Μέγαρα - 2296080269 | th.kardatou@gmail.com

BabyFood Joy: κάτι νέο και πρωτοποριακό στον τομέα της βρεφικής και παιδικής διατροφής!!

BabyFood Joy: κάτι νέο και πρωτοποριακό στον τομέα της βρεφικής και παιδικής διατροφής!!

Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω την επίσημη έναρξη λειτουργίας του “BabyFood Joy”, μιας πρωτοποριακής ιδέας διατροφής για παιδιά. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα αξιόλογη προασπάθεια, καινοτόμος μάλιστα για τα ελληνικά δεδομένα, στην οποία έβαλα κι εγώ το λιθαράκι μου και είμαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους πήρε σάρκα και οστά.

Τί είναι το  “BabyFood Joy”;

Το  “BabyFood Joy” έρχεται να καλύψει την ανάγκη της σύγχρονης οικογένειας για σπιτικό, θρεπτικό και ταυτόχρονα νόστιμο φαγητό για τα παιδιά τους από την πρώτη στιγμή που θα τραφούν (από τον 6ο κιόλας μήνα ζωής τους). Είναι γνωστό άλλωστε ότι τα παιδιά, στα πρώτα χρόνια της ζωής τους, χρειάζονται ενέργεια και τους κατάλληλους συνδυασμούς τροφών από όλες τις ομάδες τροφίμων για να αναπτύξουν σωστές διατροφικές συνήθειες για το υπόλοιπο της ζωής τους. Πρόσφατη μετα-ανάλυση ερευνών, μάλιστα, έδειξε ότι οι πρώτες 1000 μέρες ζωής του ατόμου (ξεκινώντας από την εγκυμοσύνη) μπορούν να επιδράσουν θετικά στην πρόληψη της εμφάνισης παχυσαρκίας αργότερα κατά τη διάρκεια της ζωής μας.

Τί είναι αυτό που το καθιστά καινοτόμο;

Καταρχάς, τα ολόφρεσκα υλικά που χρησιμοποιούν (πριν το δω, δε θα πίστευα ποτέ ότι κάποιο αντίστοιχο concept μπορούσε να χρησιμοποιεί ψάρι ημέρας!). Η απουσία συντηρητικών ουσιών είναι κάτι που επίσης αξίζει να τονίσουμε. Σε κανένα πιάτο δε χρησιμοποιείται υλικό που να περιέχει συντηρητικά (κι όμως τα κοκκινιστά είναι πεντανόστιμα και χωρίς έτοιμο ζωμό εμπορίου!). Παράλληλα, ξεφεύγει από τα τετριμένα τρόφιμα που δίνουμε συνήθως στα παιδιά (γιατί να τρώει το βρέφος ρυζάλευρο όταν μπορεί να φάει πουρέ φρούτων και λαχανικών εμπλουτισμένο με αβοκάντο, κινόα ή λιναρόσπορο;) και προσφέρει πλήρη και ισορροπημένα γεύματα βασισμένα σε συνδυασμούς τροφίμων που βοηθούν στην καλύτερη υγεία και ανάπτυξη του παιδιού σας.

Στη διαμόρφωση του μενού του “BabyFood Joy”, όπως καταλαβαίνετε, έχω συμβάλει κι εγώ και η πρώτη ανταπόκριση του κόσμου μας άφησε άφωνους. Από την πρώτη στιγμή οι εμπνευστές της ιδέας με κέρδισαν με τον επαγγελματισμό, το ήθος και τη συνέπεια που τους διακρίνει και όλα όσα είδα κατά τη διάρκεια της υλοποίησης ήταν πολύ παραπάνω σς σχέση με αυτά που φανταζόμουν για τα ελληνικά δεδομένα. Τους εύχομαι, λοιπόν, ακόμα καλύτερη επιτυχία από αυτή που ήδη έχουν και με τον καιρό περιμένουμε την επέκταση σε όλη την Αθήνα. Εγώ από τη μεριά μου θα συνεχίσω να εργάζομαι για διαρκή ανανέωση και αναβάθμιση του μενού και βρίσκομαι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία. Για περισσότερες πληροφορίες: www.babyfood.gr.

Καλή αρχή!!